Met z’n allen keken jullie heel wat video’s de afgelopen twaalf maanden. Hieronder vind je een overzicht van de 10 populairste video’s:

Stroopwafels. Hoe kan het ook anders: deze Nederlandse koek is niet alleen lekker om te eten, maar jullie smullen ook van deze video:

 

Nieuwkomers die naar Nederland komen, moeten veel over dit land leren. Maar wat weten Nederlanders eigenlijk over Syrië? Net in Nederland ging de markt op en zocht het uit!

 

Toen President Trump aankondigde dat Amerikaanse troepen zich zouden terugtrekken uit Syrië begon een roerige periode. Deze video van Zondag met Lubach was erg populair bij jullie. Hij bespreekt met kritiek en humor de situatie.

 

Elke ochtend in de file naar werk, en ‘s avonds weer in de file onderweg naar huis. Zo vervelend! Maar al dat filerijden kost ook wat geld. Hoeveel? Dat zie je in deze video van De Rekenkamer: Wat kost een file?

 

Kroketten: een lekker maar soms mysterieus gerecht. Hoe wordt het precies gemaakt?

 

Er is een grote kans dat je dagelijks een flink aantal emoji’s gebruikt in je berichtjes. Deze zijn overal ter wereld hetzelfde, maar hebben ze ook overal dezelfde betekenis?

 

En ja, na video’s van stroopwafels en kroketten kan chips natuurlijk niet achterblijven!

 

De taalvideo’s op Net in Nederland worden altijd vaak bekeken. Maar één van jullie favorieten heeft een hoofdrol voor de smurfen.

 

De Nederlandse werkcultuur verschilt misschien veel van de werkcultuur waar jij aan gewend bent. De “Echt niet Oke” aflevering over werk viel daardoor extra goed in de smaak.

 

Jullie hebben dit jaar duidelijk genoten van al onze video’s. Heb jij de video over Net in Nederland ook al gezien? Vergeet ook niet om deze te delen met andere nieuwe Nederlanders!